Consultanta – restructurarea afaceriiRestructurarea afacerii reprezinta un obiectiv important pentru orice antreprenor ajuns in situatie de criza.

Intrebarea care se poate pune este: de ce restructurare si nu abandonarea acelei afaceri si un nou start-up?

Raspunsul poate fi individual si il poate stii doar antreprenorul aflat in situatie de criza.Raspunsul nostru este ca trebuie sa salvam ceea ce s-a realizat cu multe eforturi in decursul timpului.

De aceea suntem langa dvs., pentru a va putea consilia in aceasta activitate importanta pentru dvs. in calitate de antreprenor.

Consilierea noastra se poate realiza prin:

• Gestionarea situatiilor de criza, ceea ce presupune identificarea elementelor interne si externe care au determinat aceasta situatie si totodata gasirea solutiilor optime pentru depasirea crizei si relansarea afacerii dvs;
• Analiza financiara, ceea ce presupune diagnosticarea afacerii, identificarea punctelor slabe si a punctelor tari ale afacerii, inlaturarea riscurilor si dezvoltarea oportunitatilor;
• Reconfigurarea afacerii, ceea ce presupune implementarea solutiilor optime identificate in procesele analitice si urmarirea obtinerii efectelor scontate.

Restructurarea afacerii trebuie privita ca o metoda de preventie, nu trebuie confundata cu procedura de reorganizare din cadrul procedurii insolventei.

Antreprenorii pot apela la aceasta metoda pentru a:

• relansa business-ul;
• preveni insolventa;
• eficientizarea activitatii printr-o mai buna gestionare a resurselor firmei.

Fineco Insolvency SPRL. Consultanta pentru restructurarea si redresarea afacerii