Consultanta – restructurarea afacerii

Consultanta – restructurarea afacerii

Restructurarea afacerii reprezinta un obiectiv important pentru orice antreprenor ajuns in situatie de criza. Intrebarea care se poate pune este: de ce restructurare si nu abandonarea acelei afaceri si un nou start-up? Raspunsul poate fi individual si il poate stii doar antreprenorul aflat in situatie de criza.

Raspunsul nostru este ca trebuie sa salvam ceea ce s-a realizat cu multe eforturi in decursul timpului. De aceea suntem langa dvs., pentru a va putea consilia in aceasta activitate importanta pentru dvs. in calitate de antreprenor.

Consilierea noastra se poate realiza prin:

• Gestionarea situatiilor de criza, ceea ce presupune identificarea elementelor interne si externe care au determinat aceasta situatie si totodata gasirea solutiilor optime pentru depasirea crizei si relansarea afacerii dvs;

• Analiza financiara, ceea ce presupune diagnosticarea afacerii, identificarea punctelor slabe si a punctelor tari ale afacerii, inlaturarea riscurilor si dezvoltarea oportunitatilor;

• Reconfigurarea afacerii, ceea ce presupune implementarea solutiilor optime identificate in procesele analitice si urmarirea obtinerii efectelor scontate.

Restructurarea afacerii trebuie privita ca o metoda de preventie, nu trebuie confundata cu procedura de reorganizare din cadrul procedurii insolventei.

Antreprenorii pot apela la aceasta metoda pentru a:

• relansa business-ul;

• preveni insolventa;

• eficientizarea activitatii printr-o mai buna gestionare a resurselor firmei.

Fineco Insolvency SPRL. Consultanta pentru restructurarea si redresarea afacerii.

Echipa Fineco Insolvency SPRL, formată din profesioniști cu o bogată experiență în domeniul insolvenței, juridic și economic, identifică cele mai bune soluții pentru rezolvarea diferitelor cazuri de insolvenţă sau de prevenție a acesteia.