Recuperari creante

Solutii in domeniul recuperarii creantelor

Avocatii si consultantii nostri sunt specializati in acest tip de servicii, avand o practica de peste 15 ani in domeniu, cu rezultate foarte bune. Noi imbinam activitatile extrajudiciare de determinare a debitorilor sa isi plateasca datoriile, cu cele judiciare, in sensul ca acolo unde o intelegere pe cale amiabila nu este posibila, apelam la parghiile oferite de sistemul judiciar.

Oferta financiara pentru serviciile de recuperare are o componenta procentuala, respectiv un onorariu procentual de 8% din sumele recuperate, iar partea fixa este de doar 500 lei si se achita dupa prima recuperare de sume.

Serviciile juridice pe care le asigura avocatii si consultantii nostri in ceea ce priveste recuperarea creantelor sunt urmatoarele:

– Recuperare de creante pe cale amiabila prin apelarea la proceduri de negociere specifice, cu corectitudine, transparenta si profesionalism. ;
– Recuperare de creante pe cale judiciara;
– Recuperarea creantelor pe calea executarii silite .

Serviciile de recuperare a creantelor asigurate de avocatii si consultantii nostrii privesc consultanta de specialitate, redactarea de documente/contracte, asistenta si reprezentarea legala in ceea ce priveste raporturile cu autoritatile competente, reprezentarea in instantele de judecata si identificarea executorilor judecatoresti competenti si reprezentarea in raporturile cu acestia.

Afla de la specialistii nostri care sunt pasii si strategiile corecte pentru recuperarea creantelor.

EXTERNALIZAREA SERVICIILOR DE CONSULTANTA – CEA MAI BUNA SOLUTIE PENTRU CLIENT

Oferta noastra de servicii de consultanta este pregatita sa raspunda cerintelor Dvs. si de aceea va propunem sa analizati aceasta optiune de externalizare a serviciilor de care aveti nevoie.

Externalizarea inseamna pentru orice companie optimizarea proceselor si a costurilor, comparativ cu procedeul clasic de angajare a unei persoane careia, pe langa salariul platit, trebuie sa ii asigurati si celelalte conditii de lucru prevazute de legislatia muncii sau de care trebuie sa aveti grija sa se simta confortabil atat din punct de vedere profesional, cat si personal.

Avantajele angajarii unei firme de consultanta:

• nu solicita niciodata concediu de odihna, maternitate sau medical;
• este intotdeauna la dispozitia Dvs.;.
• nu platiti contributiile aferente salariului unui angajat;
• nu aveti grija indeplinirii celorlaltor obligatii legale privind angajatii (registrul salariatilor, protectia muncii);
• costurile sunt mai scazute decat angajarea unor persoane in cadrul firmei Dvs.;
• toate cheltuielile cu serviciile de consultanta sunt deductibile fiscal;
• nu trebuie sa asigurati consultantului birouri corespunzatoare si conditii de lucru stabilite prin lege, nu platiti utilitatile consumate de un angajat;
• primiti solutii profesionale si prompte, deoarece o firma de consultanta se confrunta cu o varietate de probleme ale unor clienti diferiti; solutiile sunt fundamentate pe dispozitiile legale, experienta practica a avocatului consultant care face parte dintr-o echipa multidisciplinara;
• daca doriti sa incetati colaborarea cu o firma de consultanta, nu veti fi implicati in litigii de munca, care se solutioneaza de obicei in favoarea angajatilor;
• va concentrati resursele pe activitatea Dvs. principala de business, va concepeti strategiile de dezvoltare a afacerii, fara grija de a indeplini obligatiile de rutina privind respectarea regulilor de contabilitate, fiscalitate si a celorlalte prevederi legale in domeniul resurselor umane.

Credem ca aceste avantaje nu sunt de neglijat si de aceea va propunem sa aveti in vedere aceasta optiune a externalizarii serviciului de care aveti nevoie. Noi va stam la dispozitie cu o echipa de profesionisti care va pot ajuta in orice moment.

Echipa Fineco Insolvency SPRL, formată din profesioniști cu o bogată experiență în domeniul insolvenței, juridic și economic, identifică cele mai bune soluții pentru rezolvarea diferitelor cazuri de insolvenţă sau de prevenție a acesteia.