Servicii juridice

Servicii juridice

FINECO furnizeaza servicii orientate pe diverse domenii in vederea construirii unei increderi reciproce si pentru a creste valoarea clientilor, prin aplicarea principiului pe care noi il numim “OAMENII PE CARE TE POTI BAZA”.

Compania a fost infiintata in anul 2007 de catre o echipa de profesionisti in consultanta de afaceri, care lucreaza in acest domeniu de multi ani.

Avem profesionisti tineri, dinamici si bine pregatiti. Au castigat experienta in decursul anilor lucrand in cadrul mai multor firme de consultanta. Ei au acumulat impreuna multi ani de experienta in consultanta, sunt tineri, dar dau dovada de maturitate.

Serviciile juridice sunt oferite de catre avocati – membri ai Baroului Bucuresti, ale caror cabinete sunt asociate cu FINECO si care va asista in toate ramurile juridice de interes, inclusiv dreptul civil si comercial, contencios administrativ si fiscal, recuperarea debitelor, insolventa si reprezentarea in instanta in cadrul litigiilor.

Totodata, avocatii nostri sunt calificati sa va asiste intr-o multitudine de domenii care includ consultanta acordata companiilor pentru a-si structura investitiile si activitatile, finantarea afacerilor, audit juridic, structura companiilor, practicile si uzantele din comert, resurse umane.

Suntem apreciati pentru incheierea unor tranzactii complexe, rezolvarea conflictelor pe cale amiabila sau in instanta, deoarece lucram in echipe complementare formate din consultanti cu pregatiri diferite: experti contabili, consultanti fiscali si financiari, evaluatori, pentru a putea oferi solutii integrate si complete clientilor nostri.

Va putem oferi urmatoarele tipuri de servicii juridice:

Solutii in domeniul dreptului civil si comercial

Activam ca un consultant general pentru companii si le reprezentam in toate aspectele care implica evolutia si modul lor de operare. Experienta noastra in domeniul firmelor este vasta si se intersecteaza adeseori cu experienta celorlalti consultanti ai FINECO: fiscalitate, incheierea de tranzactii corporatiste, consultanta financiara.

Solutii in domeniul dreptului muncii

Ne reprezentam clientii in toate problemele de drept al muncii. Indeplinim servicii de analiza juridica in cadrul tranzactiilor dintre companii, sfatuind clientii in probleme legate de contractele colective si individuale de munca. De asemenea, am acumulat o experienta deosebita in domeniul restructurarii resurselor umane lucrand alaturi de colegii nostri specializati in fiscalitate, precum si in resurse umane.

Solutii oferite in cadrul litigiilor

Putem reprezenta clienti in proceduri contencioase, de arbitraj, mediere, precum si in orice alte tipuri alternative de solutionare a litigiilor. Unul dintre domeniile noastre de expertiza este procedura fiscala contencioasa, precum si recuperarea debitelor de la clientii rau-platnici. In fiecare caz, avocatii nostri lucreaza in scopul stabilirii unei relatii constructive si de cooperare intre client si consultant, pentru a se putea obtine cel mai bun rezultat posibil.

Solutii privind dreptul insolventei

Avocatii nostri sunt specialisti in domeniul dreptului insolventei, in acelasi timp fiind si practicieni in insolventa, membrii ai Uniunii Nationale a Practicienilor in Insolventa din Romania (UNPIR).

Solutiile noastre se refera la asistarea creditorilor in procedurile de insolventa in vederea recuperarii creantelor, conducerea procedurilor de insolventa in beneficiul acestora prin plata cat mai rapida a creantelor. De asemenea, putem oferi experienta pe care o avem si pentru restructurarea afacerilor unei companii prin reorganizare judiciara.

De asemenea, oferim solutii pentru lichidarea voluntara a companiilor in scopul maximizarii sumelor care se vor distribui asociatilor sau actionarilor.

Solutii privind recuperarea creantelor

Avocatii nostri sunt specializati in acest tip de servicii, avand o practica de peste 12 ani in domeniu, cu rezultate dintre cele mai bune. Noi imbinam activitatile extrajudiciare de determinare a debitorilor sa isi plateasca datoriile, cu cele judiciare, in sensul ca acolo unde o intelegere pe cale amiabila nu este posibila, apelam la parghiile oferite de sistemul judiciar.

EXTERNALIZAREA SERVICIILOR DE CONSULTANTA – CEA MAI BUNA SOLUTIE PENTRU CLIENT

Oferta noastra de servicii de consultanta este pregatita sa raspunda cerintelor Dvs. si de aceea va propunem sa analizati aceasta optiune de externalizare a serviciilor de care aveti nevoie.

Externalizarea inseamna pentru orice companie optimizarea proceselor si a costurilor, comparativ cu procedeul clasic de angajare a unei persoane careia, pe langa salariul platit, trebuie sa ii asigurati si celelalte conditii de lucru prevazute de legislatia muncii sau de care trebuie sa aveti grija sa se simta confortabil atat din punct de vedere profesional, cat si personal.

Avantajele angajarii unei firme de consultanta:

• nu solicita niciodata concediu de odihna, maternitate sau medical;
• este intotdeauna la dispozitia Dvs.;
• nu platiti contributiile aferente salariului unui angajat;
• nu aveti grija indeplinirii celorlaltor obligatii legale privind angajatii (registrul salariatilor, protectia muncii);
• costurile sunt mai scazute decat angajarea unor persoane in cadrul firmei Dvs.;
• toate cheltuielile cu serviciile de consultanta sunt deductibile fiscal;
• nu trebuie sa asigurati consultantului birouri corespunzatoare si conditii de lucru stabilite prin lege, nu platiti utilitatile consumate de un angajat;
• primiti solutii profesionale si prompte, deoarece o firma de consultanta se confrunta cu o varietate de probleme ale unor clienti diferiti; solutiile sunt fundamentate pe dispozitiile legale, experienta practica a avocatului consultant care face parte dintr-o echipa multidisciplinara;
• daca doriti sa incetati colaborarea cu o firma de consultanta, nu veti fi implicati in litigii de munca, care se solutioneaza de obicei in favoarea angajatilor;
• va concentrati resursele pe activitatea Dvs. principala de business, va concepeti strategiile de dezvoltare a afacerii, fara grija de a indeplini obligatiile de rutina privind respectarea regulilor de contabilitate, fiscalitate si a celorlalte prevederi legale in domeniul resurselor umane.

Credem ca aceste avantaje nu sunt de neglijat si de aceea va propunem sa aveti in vedere aceasta optiune a externalizarii serviciului de care aveti nevoie. Noi va stam la dispozitie cu o echipa de profesionisti care va pot ajuta in orice moment.

OFERTA FINANCIARA

Oferta finala va fi personalizata in functie de complexitatea problemelor de rezolvat si va fi adaptata tipului de serviciu juridic: consultanta, asistenta, reprezentare in instanta, recuperare creante. Flexibilitatea este atuul nostru in cazul incheierii unui contract de furnizare a serviciilor juridice.

Echipa Fineco Insolvency SPRL, formată din profesioniști cu o bogată experiență în domeniul insolvenței, juridic și economic, identifică cele mai bune soluții pentru rezolvarea diferitelor cazuri de insolvenţă sau de prevenție a acesteia.